Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کرج، محمد حاتمی در مراسم افتتاحیه مرکز خدمات روانشناسی و مشاوره جهاد دانشگاهی البرز اظهار کرد: جهاد دانشگاهی همواره از بدو تاسیس مکمل دانشگاه‌ها بوده و در جاهایی که دانشگاه محدودیت دارد به خوبی ورود کرده و با روحیه جهادی و انقلابی به کارهای بزرگی پرداخته است و در چند دهه گذشته رویه ثابتی را برای رسیدن به موفقیت و ارائه خدمات بزرگ داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ورود به عرصه خدمات روانشناسی و مشاوره را یک ضرورت تاریخی دانست و گفت: در چند سال گذشته در دوران شیوع کرونا مردم تحت فشار روانی و در معرض انواع آسیب های روانی و اجتماعی بوده اند که می‌تواند منشا بسیاری از اختلالات روانی باشد. 

حاتمی ادامه داد: اگر این اختلالات مزمن باشد سیستم ایمنی و روانی را کاملا نابود می‌کند و کرونا انواع فشارهای روانی را به مردم متحمل شد. دوران قرنطینه و شرایط سخت 6 پیک کرونا، فشار روانی زیادی را از سال 98 تا کنون به مردم تحمیل کرده است.  

به گفته این مسئول روانشناسی چیزی جز همدلی و یاری کردن نیست ولی کرونا این همدلی و کنار هم بودن حتی در دوران سوگ عزیز را از مردم گرفت. 

رئیس سازمان نظام روانشناسی افزود: وقتی اختلالات و فشارهای روانی در جامعه زیاد باشد نرخ آسیب‌های روانی مانند اعتیاد، طلاق و... نیز افزایش می‌یابد. حتی مهاجرت و فکر کردن به آن جزو آسیب اجتماعی است که افزایش پیدا کرده است. قطعا این آسیب‌ها تبعات زیادی دارد که کارآمدی ملی را کاهش می دهد. 

وی با اشاره به اینکه گسست نسلی نیز پدیده ای بود که کرونا به آن دامن زد،اظهار کرد: بزرگترین دغدغه سازمان روانشناسی شکل گیری هویت نوجوانان از 12 تا 14 سالگی است که اکنون موضوع گسست نسلی و شرایط زندگی و ورود به دنیای مجازی توسط نوجوانان به آن دامن زده است. 

حاتمی با اشاره به اینکه بر اساس شواهد موجود البرز نسبت به دیگر استان‌ها با مشکلات بیشتری مواجه است، گفت: مهاجرت و حاشیه‌نشینی خود از آسیب‌های اجتماعی است که در این استان زیاد و البرز از این لحاظ درمعرض خطر است. در این شرایط باید واکاوی دقیقی در مورد سلامت روان مردم صورت بگیرد. 

وی افزود: در ستاد ملی کرونا کارهای زیادی انجام شده است ولی شرایط کنونی به گونه ای دیگر است. رفتار و خواسته‌های مردم و حتی سبک زندگی نسبت به سال 98 و شروع کرونا عوض شده است. بنابراین ستاد ملی کرونا باید اکنون به ستاد ملی مقابله با عوارض کرونا تبدیل شود و به مسئولین این هشدار را می دهم اگر این اتفاق نیفتد قطعا خسارت‌های بسیار زیادی را متحمل می شویم. 

وی با بیان اینکه فرهنگ روانشناسی و مشاوره باید در کشور جا بیفتد، گفت: روانشناسی این نیست که فقط کسی که به آسیب رسید به روانشناس مراجعه کند بلکه باید راه و رسم زندگی را گسترش دهد. وظایف در زمینه پیشگیری خیلی بیشتر از مداخله درمانی است.

وی ادامه داد: جهاد دانشگاهی خوش‌نامترین و سالم‌ترین نهاد انقلابی علمی است که می تواند در این زمینه فعالیت کند. خدمات مشاوره در دانشگاه‌ها پیش از این نیز ارائه می شد ولی در چنین مرکزی ارائه خدمات به مردم انجام می‌شود که بسیار قابل توجه است.

وی افزود: سازمان نظام روانشناسی نیز در البرز با تمام محدودیت‌ها هماهنگی خوبی با نهاد‌ها داشته و نظارت خوبی وجود دارد.

انتهای پیام/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: روانشناسی محدودیت آسیب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۸۱۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات مشاوره و مددکاری رایگان به رانندگان تاکسی و خانواده هایشان

تین نیوز

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران از انعقاد تفاهمنامه خدمات اجتماعی ویژه رانندگان تاکسی بین این سازمان و سازمان تاکسیرانی شهرداری تهران خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، احمد احمدی صدر با بیان اینکه ۲۹ پایگاه خدمات اجتماعی در سطح شهر تهران با هدف کاهش آسیب های اجتماعی فعالیت دارند، اظهار کرد: یکی از این پایگاه ها در سازمان تاکسیرانی با هدف ارائه خدمات ویژه اجتماعی به رانندگان تاکسی و خانواده های آنهاست.

احمدی با اعلام اینکه در شهر تهران نزدیک به ۷۰ هزار راننده تاکسی وجود دارد که این افراد معیشت شان را از این فعالیت تأمین می کنند، یادآور شد: با توجه به اینکه رانندگان تاکسی مدام در ترافیک، آلودگی هوا و تعامل با افراد گوناگون در جامعه هستند امکان ارائه خدمات مشاوره و مددکاری به شکل رایگان برای آنها و خانواده هایشان در پایگاه خدمات اجتماعی مستقر در سازمان تاکسیرانی فراهم شده است.

وی صدر ادامه داد: در حال حاضر سازمان تاکسیرانی با پایگاه خدمات اجتماعی مستقر در این سازمان همکاری مناسبی را در جهت کاهش آسیب های اجتماعی دارد.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران گفت: با همکاری مناسب سازمان تاکسیرانی جلسه تخصصی مدیران این دو سازمان برگزار شده است تا در قالب تفاهم نامه این خدمات به رانندگان تاکسی و خانواده هایشان افزایش یابد.

بر اساس گزارش سایت شهر، بیش از این وام ویژه به رانندگان تاکسی آسیب دیده اجتماعی به مبلغ ۳۰۰ میلیون ریال توسط سازمان تاکسیرانی با همکاری پایگاه خدمات اجتماعی پرداخت شده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • هشدار درباره افت درسی و ترک تحصیل دانش‌آموزان
  • ارائه خدمات مشاوره و مددکاری رایگان به رانندگان تاکسی و خانواده هایشان
  • مگر دیوانه ام که به روانشناس مراجعه کنم؟!/ تفاوت روانشناس با روانپزشک چیست؟
  • عقب‌ماندگی تعرفه‌های پزشکی نسبت به رشد قیمت تمام شده خدمات
  • رشد تعرفه های پزشکی نسبت به قیمت تمام شده خدمات عقب است
  • آئین بزرگداشت روز روانشناسی در بوشهر برگزار شد
  • رشته روانشناسی از شکل سنتی فاصله می‌گیرد/ افزایش تعداد کلینیک‌های درمانی
  • هشدار پلیس نسبت به استفاده از این دو وسیله تزیینی در خودروها
  • منشور مشاوره خانواده تدوین و نهایی شد
  • تدوین منشور مشاوره خانواده نهایی شد